Frågor och svar – Danskurser

Hur vet jag vilken danskurs som passar just mig/mitt barn?
Vi tar emot elever mellan ca 5-19 år. Om du är en ny elev hos oss så ska du kontakta cecilia@feelthemusic.se / 073-9048023 för att beskriva ålder, tidigare danserfarenhet och önskemål om grupp. Vi ger förslag på bästa matchning och ber dig kryssa i ”prova på”-rutan vid anmälan så att du kan prova en eller två grupper för att se vad som passar bäst.

Jag har dansat hos er förra terminen, vilken grupp ska jag anmäla mig till nu den här gången?

  • Om du är 5-9 år så delar vi in grupperna efter ålder:
    Dans&Lek – ca 5-6 år
    Dansstjärnorna – ca 7-9 år
  • Om du är 10 år och uppåt så är det i samrådan med dansledaren som gruppbytet sker. Inför varje nytt dansår så mejlar vi de elever som vi anser behöver byta grupp för att fortsätta utvecklas.
    Har man inte fått något mejl så anmäler man sig till samma grupp som tidigare. 
    Är du osäker så ta kontakt med din dansledare eller Cecilia.

Kan man prova en gång innan man bestämmer sig?
Ja!
Detta måste dock ske vid något av de första två lektionstillfällena varje termin (p.g.a. att det läggs stor vikt vid dansteknik, genomgångar och att lära känna varandra under de första lektionerna).
Kryssa i rutan ”Prova på” vid anmälan så får du prova en lektion innan du bestämmer dig.
Det är önskvärt att du och föräldern hinner prata med dansledaren både före och efter prov-lektionen. Meddela ditt val till cecilia@feelthemusic.se  efter provlektionen (innan nästa lektion).

Hur hittar jag till kursen?
Lokal, adress och kartlänk till Google Maps finns på kursutbudet: Kursutbud dans HT 2019/VT2020

Vad ska jag ha på mig?
Mjuka kläder som inte begränsar dina rörelser (sockar/barfota) och uppsatt hår.

Vad ska man ta med sig?
Namnad vattenflaska och ett glatt humör! (Och inomhusskor/dansskor om man går i Showdans, Dansmix, eller Street&Dance.)

Hur betalar jag min terminsavgift?
Terminsanmälan är bindande och efter att du anmält dig så betalar du in summan som står i det automatiska bekräftelsemejlet (ämnesrad ”Faktura”)  till bankgiro 567-4346 eller swishar till 123 555 88 87, ange elevens namn som referens.

Finns det några rabatter?
Ja!
Om ni är flera syskon i samma familj som dansar hos oss kan ni få 10 % rabatt på kursavgifterna. För att få rabatten måste ni klicka i ”Ja” under rubriken ”Syskonrabatt” när ni gör anmälan. 

Generella riktlinjer:
Vi välkomnar alla till verksamheten. För att det ska fungera väl för alla och för allas säkerhet, t.ex. att våra försäkringar för barn- och ungdomsgrupperna i verksamheten ska gälla, och för att maxantalet i gruppen inte skall överstigas, så behöver deltagarna vara föranmälda.

Vid föranmälan ges också en extra möjlighet för oss att informera ytterligare om förberedelser för att det ska bli en trygg och positiv upplevelse för alla.

Har deltagaren ett speciellt behov eller behöver extra stöd behöver vi veta detta i förväg för att vara säkra på att lokalen är tillgänglighetsanpassad och att ledarna har tillräcklig information.
Hos oss får man delta även om man behöver ha med sig assistans.

Läs mer på ”Tips inför danskurserna”.