Frågor och svar – Zumba® Fitness och Gold

Hur betalar jag min terminsavgift?
Terminsanmälan är bindande och efter att du anmält dig så betalar du in summan som står i bekräftelsemejlet till bankgiro 567-4346 eller swishar till 123 555 88 87, ange namn och mobilnummer som referens.

Kan jag få ett kvitto på min terminsbetalning?
Du kan enkelt fixa ett eget kvitto (t.ex. för att lämna till din arbetsgivare för friskvårdsbidrag) genom att använda din faktura på mailen tillsammans med ett utdrag från din bank på betalningen.

Finns det några rabatter?
Ja. För att få rabatten behöver du anmäla dig till alla dina kurserna vid ett och samma tillfälle. Kontrollera noga att summan längst ner på anmälningssidan blivit rätt innan du trycker på ”Anmäl mig”. Du kan endast utnyttja en av rabatterna.

  • Anmäler du dig till mer än en kurs (som terminsbetalare) vid samma tillfälle betalar du fullt pris för första kursen och får sedan 20 % rabatt på följande kurs/er. Rabatten dras automatiskt vid anmälan.
  • Till och med året du fyller 18 år får du 20 % rabatt redan på första kursen du anmäler dig till. Rabatten dras automatiskt vid anmälan.

Kan man prova på en gång innan man bestämmer sig?
Du kan prova på när som helst under terminen, i mån av plats. Första gången du provar på är det gratis. Du behöver inte fylla i anmälan för att prova, men mejla gärna och fråga om det finns plats.

Kan man gå bara då och då – Drop-in?
Ja, i mån av plats, men terminsdeltagare har förtur. Som Drop-in betalar man 80:-/Fitness-pass och 60:-/Gold-pass före passet startar. Betala helst på plats före passets start via QR-kod hos instruktören/i rummet (via swish). Annars swisha till 123 555 88 87, ange ditt namn och vilken kurs det gäller som referens och visa upp kvittot för instruktören (vi tar även emot kontanter).
Det är viktigt att även du som går som Drop-in anmäler dig så att vi har din mejladress och kan meddela om ett pass skulle bli inställt. Du behöver bara anmäla dig en gång, sedan är du välkommen de gånger du kan under terminen i mån av plats.
Tänk dock på att det är mycket förmånligare att betala för hela terminen. Du kan missa ett par pass och ändå tjäna på att välja terminsbetalning. Dessutom har du som terminsdeltagare rätt att ta igen de pass som du missat på någon av våra andra kurser (i mån av plats).

Kan man ta igen missade pass?
Ja! Detta är en förmån som vi är stolta över att kunna erbjuda våra terminsbetalare. I mån av plats kan man gå på något av våra andra pass för att ta igen ett missat pass. Om en kurs blir helt full så skriver vi det på kursutbudssidan.

Hur hittar jag till kursen?
Lokal, adress och kartlänk till Google Maps finns på sidan om kursutbudet (”Vi erbjuder”).

Vad ska man ha på sig?
Bekväma träningskläder och inomhusskor med så lite friktion som möjligt.

Vad ska man ta med sig?
Vattenflaska, något att torka svetten med och ett glatt humör!

Läs mer på ”Tips inför Zumba® Fitness” och ”Tips inför Zumba® Gold”.