Kursutbud Dans HT 2018

Kurserna står sorterade i ungefärlig åldersordning (ca 5-20 år). Om du är osäker på vilken grupp som passar dig så ska du höra av dig till cecilia@feelthemusic.se

Vi önskar att du anmäler dig till samma kurs du gått i förra terminen, såvida du inte fått en mejl-inbjudan av dansledaren eller Cecilia att gå i en annan grupp.

Du anmäler dig under fliken ”Anmälan”.

Om ni är flera syskon i samma familj som dansar så är ni berättigade till 10 % rabatt på kursavgiften. Det finns en kryssruta för detta i anmälningsformuläret.

OBS! Läs också viktig information på sidan ”Tips inför danskurserna”.

Kartlänkar till: Kulltorps Bygdegård, Ås gympahall och Hammargården Gnosjö


DANS&LEK (från 5 år)

Onsdagar kl. 16:45 – 17:30 i Ås gympahall
Ledare: Sara Sinning Dalsgaard och Alexandra Majtnerova
Kursavgift 15 ggr (á 45 min): 385:-
Terminsdatum: v. 35 den 29/8 – v. 50 den 12/12
Scenrep: v. 48 – lördagen den 1/12 på Hammargården i Gnosjö.
Dansföreställning: Stor dansföreställning med alla dansgrupper helgen v. 50 (15-16 december) på Hammargården i Gnosjö.
Uppehåll/ingen lektion: v. 44 den 31/10

Torsdagar kl. 16:45 – 17:30 i Kulltorps Bygdegård
Ledare: Emilia Szulc och Klara Karlsson
Kursavgift 15 ggr (á 45 min): 385:-
Terminsdatum: v. 35 den 30/8 – v. 50 den 13/12
Scenrep: v. 48 – lördagen den 1/12 på Hammargården i Gnosjö.
Dansföreställning: Stor dansföreställning med alla dansgrupper helgen v. 50 (15-16 december) på Hammargården i Gnosjö.
Uppehåll/ingen lektion: v. 44 den 1/11

DANSSTJÄRNORNA

Onsdagar kl. 17:40 – 18:40 i Ås gympahall
Ledare: Sara Sinning Dalsgaard
Kursavgift 15 ggr (á 60 min): 515:-
Terminsdatum: v. 35 den 29/8 – v. 50 den 12/12
Scenrep: v. 48 – lördagen den 1/12 på Hammargården i Gnosjö.
Dansföreställning: Stor dansföreställning med alla dansgrupper helgen v. 50 (15-16 december) på Hammargården i Gnosjö.
Uppehåll/ingen lektion: v. 44 den 31/10

Torsdagar kl. 17:40 – 18:40 i Kulltorps Bygdegård               
Ledare: Emilia Szulc                                                                                
Kursavgift 15 ggr (á 60 min): 515:-
Terminsdatum: v. 35 den 30/8 – v. 50 den 13/12
Scenrep: v. 48 – lördagen den 1/12 på Hammargården i Gnosjö.
Dansföreställning: Stor dansföreställning med alla dansgrupper helgen v. 50 (15-16 december) på Hammargården i Gnosjö.
Uppehåll/ingen lektion: v. 44 den 1/11

SHOWDANS

Onsdagar kl. 18:50 – 19:50 i Ås gympahall
Ledare: Sara Sinning Dalsgaard
Kursavgift 15 ggr (á 60 min): 525:-
Terminsdatum: v. 35 den 29/8 – v. 50 den 12/12
Scenrep: v. 48 – lördagen den 1/12 på Hammargården i Gnosjö.
Dansföreställning: Stor dansföreställning med alla dansgrupper helgen v. 50 (15-16 december) på Hammargården i Gnosjö.
Uppehåll/ingen lektion: v. 44 den 31/10

Torsdagar kl. 18:50 – 19:50 i Kulltorps Bygdegård
Ledare: Emilia Szulc
Kursavgift 15 ggr (á 60 min): 525:-
Terminsdatum: v. 35 den 30/8 – v. 50 den 13/12
Scenrep: v. 48 – lördagen den 1/12 på Hammargården i Gnosjö.
Dansföreställning: Stor dansföreställning med alla dansgrupper helgen v. 50 (15-16 december) på Hammargården i Gnosjö.
Uppehåll/ingen lektion: v. 44 den 1/11

DANSMIX 

Onsdagar kl. 17:00 – 18:00 i Kulltorps Bygdegård
Ledare: Olivia Morhed
Kursavgift 15 ggr (á 60 min): 535:-
Terminsdatum: v. 35 den 29/8 – v. 50 den 12/12
Scenrep: v. 48 – lördagen den 1/12 på Hammargården i Gnosjö.
Dansföreställning: Stor dansföreställning med alla dansgrupper helgen v. 50 (15-16 december) på Hammargården i Gnosjö.
Uppehåll/ingen lektion: v. 44 den 31/10

DANS FORTSÄTTNING 

De tre första tillfällena dansar alla tillsammans kl. 18:05 – 19:15, därefter delas deltagarna in i två grupper av ledaren.

Grupp 1
Onsdagar kl. 18:05 – 19:15 i Kulltorps Bygdegård

Ledare: Olivia Morhed
Kursavgift 15 ggr (á 70 min): 600:-
Terminsdatum: v. 35 den 29/8 – v. 50 den 12/12
Scenrep: v. 48 – lördagen den 1/12 på Hammargården i Gnosjö.
Dansföreställning: Stor dansföreställning med alla dansgrupper helgen v. 50 (15-16 december) på Hammargården i Gnosjö.
Uppehåll/ingen lektion: v. 44 den 31/10

Grupp 2
Onsdagar kl. 19:20 – 20:30 i Kulltorps Bygdegård
Ledare: Olivia Morhed
Kursavgift 15 ggr (á 70 min): 600:-
Terminsdatum: v. 35 den 29/8 – v. 50 den 12/12
Scenrep: v. 48 – lördagen den 1/12 på Hammargården i Gnosjö.
Dansföreställning: Stor dansföreställning med alla dansgrupper helgen v. 50 (15-16 december) på Hammargården i Gnosjö.
Uppehåll/ingen lektion: v. 44 den 31/10

STREET&DANCE

Tisdagar kl. 17:15 – 18:30 i Hammargårdens Källare, Gnosjö
Ledare: Nathalie Cartagena
Kursavgift 15 ggr (á 75 min): 645:-
Terminsdatum: v. 35 den 28/8 – v. 50 den 11/12
Scenrep: v. 48 – lördagen den 1/12 på Hammargården i Gnosjö.
Dansföreställning: Stor dansföreställning med alla dansgrupper helgen v. 50 (15-16 december) på Hammargården i Gnosjö.
Uppehåll/ingen lektion: v. 44 den 30/10
Extra lektion:  v. 42 söndagen den 21/10