Frågor & Svar

Jag är ny, kan jag prova på en gång innan jag bestämmer mig?
Ja! Du kan prova på när som helst under terminen, i mån av plats. Första gången du provar på är det gratis. Du måste inte fylla i anmälan för att prova, men mejla gärna och fråga om det finns plats. (cecilia@feelthemusic.se)

Kan man gå bara då och då – Drop-in?
Ja, i mån av plats, men terminsdeltagare har förtur. Vi noterar om något pass blir fullt på hemsidan (”Kursinfo” och ”Anmälan”).
Betalning: Som Drop-in betalar man 85:- för ett Fitness-pass och 65:- för ett Gold-pass. Betala helst på plats före passets start via QR-kod hos instruktören (via swish). Annars swisha till 123 555 88 87, ange ditt namn och vilken kurs det gäller som referens och visa upp kvittot för instruktören (vi tar även emot jämna kontanter).
Anmäl dig! Det är viktigt att även du som går som Drop-in anmäler dig så att vi har din mejladress och kan meddela om ett pass skulle bli inställt. Du behöver bara anmäla dig en gång, sedan är du välkommen de gånger du kan under terminen i mån av plats.
Förmånligare med terminsbetalning: Du kan missa 2-3 pass och ändå tjäna på att välja terminsbetalning. Dessutom har du som terminsdeltagare rätt att ta igen de pass som du missat på någon av våra andra kurser (i mån av plats).

Kan man ta igen missade pass?
Ja! Detta är en förmån som vi är stolta över att kunna erbjuda våra terminsbetalare. I mån av plats kan man gå på något av våra andra kurser för att ta igen ett missat pass.
Om en kurs blir helt full så skriver vi det på kursinfosidan.
Om du ska ta igen på ett pass dit du inte är anmäld så ta gärna en titt i kalendern eller bloggen (och på vår Facebook-sida) för att säkerställa att just  d e t  passet inte blivit inställt (t.ex. pga av sjukdom).

Finns det några rabatter?
Ja! För att få rabatten behöver du anmäla dig till alla dina kurserna vid ett och samma tillfälle. Kontrollera noga att summan längst ner på anmälningssidan blivit rätt innan du trycker på ”Anmäl mig”. Du kan endast utnyttja en av rabatterna.

  • Anmäler du dig till mer än en kurs (som terminsbetalare) vid samma tillfälle betalar du fullt pris för första kursen och får sedan 20 % rabatt på följande kurs/er. Rabatten dras automatiskt vid anmälan om du anmäler dig till båda/alla kurserna samtidigt.
  • Till och med året du fyller 18 år får du 20 % rabatt redan på första kursen du anmäler dig till. Rabatten dras automatiskt vid anmälan.

Hur betalar jag min terminsavgift?
Terminsanmälan är bindande och efter att du anmält dig så betalar du in summan som står i bekräftelsemejlet/fakturan till bankgiro 567-4346 eller swishar till 123 555 88 87, ange ditt namn som referens.

Kan jag få ett kvitto på min terminsbetalning?
Du kan fixa ett eget kvitto (t.ex. för att lämna till din arbetsgivare för friskvårdsbidrag) genom att använda din faktura du fått på mejlen (när du anmälde dig) tillsammans med ett utdrag från din bank som bevis på betalningen.

Hur kan jag förbereda mig inför passet?
Lyssna gärna på låtlistan innan du går på passet. Det känns ju kul när man känner igen låtarna 😉
Spellistan hittar du här:
Zumba Fitness – offentlig
Zumba Gold – offentlig

Hur hittar jag till kursen?
Lokal, adress och kartlänk till Google Maps finns på sidan Kursinfo.

Vad ska man ha på sig?
Bekväma träningskläder och inomhusskor med så lite friktion som möjligt (för att kunna twista/snurra).
Kontakta cecilia@feelthemusic.se om du vill ha hjälp att hitta Zumba-kläder och Zumba-skor 😉
Mer info om Cecilia’s Zumba-shop hittar du här –> Zumba-kläder

Vad ska man ta med sig?
Vattenflaska, något att torka svetten med och ett glatt humör!

Vad ska jag tänka på när jag kommer till passet?
Pricka av dig på deltagarlistan hos instruktören när du kommer.
Betalar du som drop-in så har instruktören swish-uppgifterna, så fixa gärna detta innan passet startar.
Placera din vattenflaska längs väggen eller på annat icke dansbart ställe.
Slappna av, lyssna på DIN kropp och ha KUL! 😀

Generella riktlinjer:
Vi välkomnar alla till verksamheten. För att det ska fungera väl för alla och för allas säkerhet, t.ex. för att maxantalet i gruppen inte skall överstigas, så behöver deltagarna vara föranmälda via anmälningsformuläret här på hemsidan eller via mejl till cecilia@feelthemusic.se.

Vid föranmälan ges också en extra möjlighet för oss att informera ytterligare om förberedelser för att det ska bli en trygg och positiv upplevelse för alla.
 
Har deltagaren ett speciellt behov eller behöver extra stöd behöver vi veta detta i förväg för att vara säkra på att lokalen är tillgänglighetsanpassad och att ledarna har tillräcklig information.
Hos oss får man delta även om man behöver ha med sig assistans.