Ljusbehandling – Photizon

Photizon är ett ljusbehandlings-instrument som har många användningsområden på både människor och djur. Det som oftast händer i kroppen är att blod-cirkulationen ökar, cellerna fyller på sin energi och cellerna förnyas fortare. Kort och gott, den hjälper kroppen att självläka.

En behandling pågår oftast mellan 30 – 45 minuter och kan utföras i stort sett var som helst. Jag kan ta emot dig hemma hos mig eller åka hem till dig. Hör av dig så kommer vi överens om tid och plats.
Man kan räkna med att det oftast tar 3 – 5 eller fler behandlingar innan man uppnår resultatet, men det beror ju på vad du vill ha hjälp med.

Tänk på att allt i kroppen hänger ihop. Du måste försöka komma underfund med vad det är som orsakar ditt problem för att få bort det permanent. Photizon kan hjälpa dig att bli bättre eller helt bra, men om du fortsätter i samma hjulspår som innan så är det stor risk att problemen kommer tillbaka. Låt gärna Photizon vara ett komplement tillsammans med till exempel sjukgymnast, kiropraktor, naprapat, osteopat, läkare med flera.

Mitt ljusbehandlingsintrument är köpt av PharmaLight.

Vill du veta mer så gå gärna in på följande länkar:
www.pharmalight.eu
http://www.youtube.com/watch?v=eoSvG9JzIzc