Zumban ställs in pga Corona

Hej alla härliga Zumba-deltagare!
 
Den här Corona-krisen är inte helt enkel att förhålla sig till, men jag och Hawley har nu tagit beslutet att ställa in alla resterande Zumba-pass fr.o.m. idag 22/3 2020 (3 i Värnamo, 2 i Reftele och 3 i Anderstorp). Detta är det som VI kan göra för att minska smittspridningen. Det är ju viktigt att alla lyssnar på myndigheterna och följer deras rekommendationer och det har fått till följd att många träningscenter har stängt helt, tills vidare. 
 
Det är ju dock även viktigt att göra vad man kan för att bibehålla sin hälsa och stärka sitt immunförsvar, och där är ju dansen en utmärkt plattform 🙂 
Zumba-företaget i USA har precis beslutat att tillfälligt justera reglerna och öppnat upp för alla instruktörer att vi får köra Live Streams. Vanligtvis är vi ju instruktörer för en riktig klass med fysiskt närvarande deltagare, men nu får vi alltså (under en viss tid framöver) göra video-pass på internet, där du som deltagare går online på en dator (eller surfplatta eller mobil) via en länk som jag skickar, så kommer du se mig köra hela passet på skärmen, och du kan dansa med som vanligt, fast hemma hos dig istället 😉 
 
Det är många Zumba-instruktörer världen över som gör precis på det här sättet nu, för att kunna fortsätta att dansa Zumba med sina deltagare 🙂 Jag har aldrig provat, men nån gång ska väl va den första 😉 
 
Jag återkommer på mejlen med mer info (om jag kan få tekniken att funka) 😉

/Cecilia

Publicerad i ZUMBA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*