Tack för den här tiden <3

Det är med tungt hjärta som jag här med meddelar (2019-11-11) att det blir stora förändringar i Feel The Music’s kursverksamhet framöver.
 
Jag har insett att jag, Cecilia, inte kan leva på mitt företag. I 8 år har jag jobbat med diverse extrajobb och samtidigt kämpat för att utöka företaget. Senaste året har jag testat företagets vingar på heltid, men det bär sig inte. Så jag blir nu tvungen att skala ner för att få tid till att jobba med något annat i huvudsak och driva Feel The Music som en hobby vid sidan av. Den senaste tiden har det varit mycket slitsamt för mig och teamet och vi är alla införstådda med att det är ett tråkigt, men rätt beslut, att avsluta så gott som all kursverksamhet nu till jul. Hur framtiden ser ut är än så länge ganska oviss. 
 
2011 startade jag min enskilda firma med mottot att göra dans och träning tillgängligt för folk på glesbygden. Från två danskurser och två Zumba Fitness-pass i veckan, växte företaget (i takt med min gravidmage x2) till ett aktiebolag med 10 timanställda kursledare som nu levererar 9 danskurser för ca 130 st barn & ungdomar, samt 10 Zumba Fitness & Zumba Gold-pass till ca 240 deltagare varje vecka. Det har blivit mycket dansglädje till många människor genom årens lopp! 🙂
 
TACK alla som jag har fått förmånen att ha som anställda och tack till alla företag, privatpersoner, kommuner och skolor som jag fått möjligheten att samarbeta med under årens lopp. Det har varit en otroligt spännande, utvecklande och rolig resa som jag är SÅ tacksam för! <3 
 
Nu är tyvärr energin och glöden rejält dämpad för många i teamet, och speciellt för mig, och därav beslutet; att så gott som alla anställda avslutar sin resa i Feel The Music’s regi nu till jul. Jag har inte längre tid/möjlighet att vara en bra chef för 10 anställda, det är dags för mig att dra i nödbromsen. 
För alla danselever så innebär det tyvärr att det inte blir några lektioner efter jul och inte heller någon stor dansföreställning i mars. Kurserna avslutas v.51. Mer info om det kommer senare. 

Jag klarar mig dock inte utan dans, så jag kommer att fortsätta vara Zumba-instruktör för några kurser (exakt var och när är inte bestämt ännu, återkommer om det senare). 🙂
Jag kan även tipsa om att det troligen kommer starta några danskurser på Hammargården (ej i min regi) under VT 2020 😉
 
Jag hoppas att framtiden kommer att erbjuda både gamla och nya sätt att sprida dansglädje på <3
Och när Feel The Music har något att erbjuda så kommer det så klart synas här på hemsidan 🙂 
 
Jag önskar er allt gott framöver och hoppas att våra vägar korsas i framtiden. 
So long – Dance like nobody is watching you 😉 

/Cecilia

 
Publicerad i Dans, Personligt, ZUMBA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*