Sista Sommar-Zumban 5 juli 2017

Idag, onsdagen den 5 juli 2017, är det dags för sista Sommar-Zumban!

Bredaryd kl.19 kör eventuellt inomhus i Bredaryds Bygdegård (nedanför Wärdshuset) om det regnar för mycket, annars som vanligt på Rocknevallens fotbollsplan allra längst bort. Kom i god tid så ni hittar rätt 😉 Maria hälsar att hon har en liten surprise till er 😀

Veronica Lundström (och jag) efter sin premiär som Zumba-instruktör. 🙂

Och förra veckan gjorde min nya instruktör sin instruktörspremiär i Bredaryd! Veronica Lundström ledde en låt, och ikväll dyker hon upp igen för att öva sig på er 😉 Till hösten kommer hon att leda Zumba Gold med pensionärerna i Ås/Reftele och Anderstorp 😀

I Värnamo kör vi kl.18:30 i rotundan (trägolv och tak) i Folkets Park, så där påverkar vädret oss inte lika mycket. Lorena har frisknat till och hälsar et hjärtligt välkomna 😀 (Även jag kommer vara där och ta del av er Zumba-energi!)

Tack alla härliga deltagare för dessa 6 veckor med Zumba i solen (och regnet och blåsten…) 😉
Och stort tack till Lorena Olivares och Maria Kauppinen för att ni är underbara instruktörer <3 <3
Tack också till min instruktör Hawley som räddade Bredaryds-passet förra veckan när Maria var sjuk. <3

Vi ses till hösten 🙂

/Cecilia

Publicerad i ZUMBA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*